Přidejte se na e-bike spanilou jízdu Prahou

Spanilá jízda

 

V sobotu 14. května E-CAFE BIKE a Vintage Garage pořádají e-bike spanilou jízdu Prahou.

Přidat se může každý a zejména jsou vítáni všichni nadšenci stylových městských elektrokol.

K vidění a vyzkoušení budou kola kalifornské značky SUPER73, která rychle vyrostla v jednu z nejznámějších značek elektrických kol na světě s vášnivou zákaznickou základnou, mezi něž patří Will Smith, Jaime Foxx a Madonna.

Těšit se dále můžete i na stylová elektrokola české značky E-CAFE BIKE, která se vyrábí zde v Praze. Elektrokola E-CAFE BIKE jsou inspirována nestárnoucími motocykly a za použití nejmodernější technologie se tak stávají ideálním dopravním prostředkem ve městě, které je jejich přirozeným teritoriem. Představují tak přirozené spojení kol a městského stylu.

Elektrokola představují vhodnou alternativu pro všechny, kteří si chtějí užívat skvělý pocit z jízdy na kole, ale neunavit se u toho. Zanechávají minimální negativní ekologickou stopu, a přitom poskytují maximální svobodu a rychlost pohybu po městě bez zbytečné námahy. Chceme tak upozornit na velmi opomíjený způsob dopravy a umocnit vzkříšení kola jako dopravního prostředku, který se báječně hodí do měst. Na své si přijdou jak fanoušci ježdění po městě, tak ale i milovníci jízdy v přírodě.  

Máte náš cafe bike, nebo jiné stylové městské elektrokolo?

Chcete se setkat s komunitou nadšenců?

Nebo si jen užít testovací jízdu na E-CAFE BIKE a SUPER73?  

 

Tak se zastavte v sobotu 14. května do Vintage Garage, Strančická 45, Praha 10 - Strašnice.  

Startovat budeme již ve 12:00!

 
 
 
 
×

Splátková kalkulačka ESSOX